Ecologia incepe aici - SalvaEco.org  

Colinde de Crăciun
Despre noi
Echipa
Activitati
Proteste
! Sfaturi Ecologice
Sarbatori Ecologice
Galerie Foto
Awards
Legislatia Ecologica
Turism
Finantari
Programe de finantare
Galerie Foto
Ecotopia Photo
Plante rare
Plante Medicinale
Insecte rare
Promovare

Activitatile SalvaEco in imagini
Workcamp Saharna Monosteri
 
In perioada de 14-27 iulie in satul Saharna la manastirea Sfanta Treime a avut loc tabara de lucru cu genericul Reconstruirea si reaminajarea monumentului cultural Manastirea de la Saharna. La efectuarea lucrarilor au participat voluntari din diferite tari ca Polonia, Argentina, Italia cat si voluntari din Moldova.Pentru contact AVI (Asociatia de Voluntariat International) Tatiana Marcu coordonator Tel.: 9404473 Email: avi_mld@yahoo.com
Iadul Vesel 2006
 
Expeditia din vara anului 2006 am petrecut-o in zona de nord a Moldovei, pe traseul Corjeuti-Fetesti-Volodeni-Bulcaceni-Varatic-Costesti-Cobani-Moara Domneasca, locuri pitoresti amplasate de-a lungul raului Prut. Am avut ocazia sa patrundem in misterele unor legende locale, sa admiram succesiunea celor 100 de movile si sa vizitam zimbraria de la Moara Domneasca.
Olimpiada Ecologica
 
Liceul Moldo-Turc desfasoara anual Olimpiada Ecologica in limba engleza in care sunt prezentate proiecte ecologice de catre elevi din Republica Moldova.
Pestera Surprize Criuleni
 
Vizitarea pesterii care se intinde pe o lungime de 2,5 km si are numeroase odai cum ar fi sala mare, metropolitanul, placerea femeii, vestiarul, vizuina iepurelui, canatul nr. 2, inelul de aur, infernul. Veti avea fericita ocazie sa luati parte la botez, procedura pentru persoanele noi venite.
Peace and Human Rights seminar
 
IAL-Sweden a organizat recent un seminar cu tematica de pace si drepturilor omului. Au fost organizate workshop-uri, discutii, dezbateri asupra diverselor probleme ca refugiatii, solutionarea conflictelor, numarul conflictelor armate din diverse zone ale pamantului. Multumim mult organizatorilor ce ne-au gazduit si pentru cunostintele oferite la acest seminar. Pentru contact AVI (Asociatia de Voluntariat International) Tatiana Marcu coordonator Tel.: 9404473 Email: avi_mld@yahoo.com
Plaiurile Argesene
 
Descriere
Ziua Mediului 2002
 
Actiuni desfasurate in parcul Valea Trandafirilor cu ocazia sarbatorii Zilei Mediului 2002
Antitranzit Nuclear
 
Protestul impotriva tranzitarii deseurilor radioactive de la Kozlodui prin Republica Moldova
Gradina mea cu flori
 
Fotografii oferite cu gratioritate de catre familia Spanu din Ialoveni. Ar putea servi ca un exemplu de Olanda Moldoveneasca. 
Orice în favoarea naturii
Articolele si stirile de pe acest site nu angajaza decat responsabilitatea autorilor lor, si nu reflecta in mod necesar opinia SalvaEco. Reproducerea integrala sau partiala a oricarui material fara acordul scris echipei SalvaEco sau a autorului este interzisa.

© 2002-2024 All rights reserved "SalvaEco"
Gazduire și Domeniu - vt9 – Agence Web
Version 1.5.5,758