Ecologia incepe aici - SalvaEco.org  

Colinde de Crăciun
Despre noi
Echipa
Activitati
Proteste
! Sfaturi Ecologice
Sarbatori Ecologice
Galerie Foto
Awards
Legislatia Ecologica
Turism
Finantari
Programe de finantare
Galerie Foto
Ecotopia Photo
Plante rare
Plante Medicinale
Insecte rare
Promovare

Concursul de fotografii despre voluntari/ voluntariat

Centrul National de Voluntariat Pro Vobis organizeaza in perioada 7 aprilie - 11 mai un concurs de fotografie despre voluntari/ voluntariat.

1. Fotografii eligibile
Pot fi inscrise in concurs fotografii care infatiseaza persoane/ voluntari in actiune. Sunt acceptate fotografii de orice format/ dimensiune, alb negru sau color.

In general vor fi acceptate orice fotografii care descriu:
- persoane in actiune, indiferent de domeniul de activitate (civic, social, ecologic, cultural, sanatate, campanii etc? ; persoane plantand copaci, un adult citind unui copil, o persoana distribuind alimente unor persoane fara adapost, un ghid intr-un muzeu, etc)
- gesturi umane generate de compasiune, de intelegere (o strangere de mana, o mangaiere etc)
- gesturi de sprijin (o persoana donand bani sau un voluntar colectand bani pentru o cauza, o persoana ajutand pe cineva sa coboare scari etc..)
- orice alta situatie de viata din care reiese daruire, implicare, devotament, caldura, sprijin (reciproc), afectiune, hotarare, responsabilitate etc.

Este dezirabil, dar nu necesar, ca fotografiile sa descrie situatii reale.

Ceea ce urmarim este diversitate in actiuni, diversitate de emotii, diversitate de persoane (persoane tinere si varstnice, copii, adulti, persoane de diferite rase, persoane cu dizabilitati, persoane ?bine? imbracate si persoane ?mai putin bine? imbracate) etc.

2. Procedura de inscriere
Fotografiile pot fi trimise:
- fie prin email la adresa provobis@provobis.ro cu mentiunea ?pentru concursul foto?
- fie prin posta, la adresa 3400 Cluj Napoca, OP 1 CP 1156
Pentru a inscrie una sau mai multe fotografii in concurs, trimiteti fotografia/ fotografiile, insotite de urmatoarele informatii:
- Numele autorului (poate fi persoana fizica sau juridica):
- Adresa exacta a autorului:
- Telefon:
- Email:

Important!

Includeti in mesaj - indiferent de modalitatea de expediere, prin email sau posta - urmatoarea declaratie:
"Prin prezenta, subsemnatul ?.. (numele dv) ?? , donez Centrului National de Voluntariat Pro Vobis dreptul de a folosi aceasta fotografie, oricum va considera de cuviinta, in vederea dezvoltarii voluntariatului in Romania.
Inteleg ca fotografia, in masura in care va fi selectata, va fi inclusa intr-o baza virtuala de fotografii pe pagina www.voluntariat.ro de unde va putea fi preluata cu mentionarea sursei si a numelui autorului, de alte parti interesate de dezvoltarea voluntariatului.
De asemenea, inteleg ca Centrul National de Voluntariat Pro Vobis nu isi asuma nici o responsabilitate pentru cazul in care fotografia mea va fi gresit folosita de terte parti"
a. In cazul in care trimiteti fotografia si formularul prin email, sub textul de mai sus, scrieti numele intreg si trimiteti mesajul doar din propria casuta de email, din care sa reiasa numele dv sau al organizatiei.
b. In cazul in care trimiteti fotografia si informatiile solicitate + declaratia prin posta, va rugam sa semnati formularul si sa treceti si numele dv in clar. In cazul in care trimiteti fotografia in numele unei organizatii, va rugam semnati si stampilati declaratia.

3. Data limita de primire a fotografiilor - 21 aprilie 2003

4. Modalitate de selectie:
Fotografiile preselectate vor fi afisate pe pagina de web www.voluntariat.ro.

Se vor acorda 4 premii, dupa cum urmeaza:

Premiul 1 - o camera digitala (oferit de Pro Vobis)

Premiul 2 - un ceas de perete (oferit de Pro Vobis)

Premiul 3 - un tricou (oferit de Pro Vobis)

Premiul special al publicului - oferit de pro Vobis pe baza votului publicului - un tricou personalizat

Premiile 1-3 vor fi acordate pe baza selectiei realizate de juriul Centrului National de Voluntariat Pro Vobis.

Premiul special al publicului va fi acordat pe baza voturilor exprimate de vizitatorii paginii www.voluntariat.ro

5. Nota importanta:
Toate fotografiile inscrise in concurs devin automat proprietatea Centrului National de Voluntariat Pro Vobis urmand ca ele sa constituie punctul de pornire al unei baze de date virtuale cu fotografii care vor fi puse in mod gratuit la dispozitia
- organizatiilor neguvenramentale si a institutiilor publice pentru elaborarea de mateirale de recrutare de voluntari sau de promovare a voluntariatului
- mass media pentru ilustrarea articolelor legate de voluntariat
Conditia pentru folosirea fotografiilor va fi citarea sursei (pagina www.voluntariat.ro) si a autorului (in cazul in care acesta va fi cunoscut).


Data: 08.04.2003 Sursa: Centrul national de voluntariat Pro Vobis
   







 
Orice în favoarea naturii
Articolele si stirile de pe acest site nu angajaza decat responsabilitatea autorilor lor, si nu reflecta in mod necesar opinia SalvaEco. Reproducerea integrala sau partiala a oricarui material fara acordul scris echipei SalvaEco sau a autorului este interzisa.

© 2002-2024 All rights reserved "SalvaEco"
Gazduire și Domeniu - vt9 – Agence Web
Version 1.5.5,758