Ecologia incepe aici - SalvaEco.org  

Colinde de Crăciun
Despre noi
Echipa
Activitati
Proteste
! Sfaturi Ecologice
Sarbatori Ecologice
Galerie Foto
Awards
Legislatia Ecologica
Turism
Finantari
Programe de finantare
Galerie Foto
Ecotopia Photo
Plante rare
Plante Medicinale
Insecte rare
Promovare

Reducerea nutrientilor in Bazinul Hidrografic al Dunarii

Miscarea Ecologista din Moldova (MEM) ca Punct National Focal pentru Forumul de Mediu al Dunarii impreuna cu REC Moldova va invita la trainingul national "Reducerea nutrientilor in Bazinul Hidrografic al Dunarii" Cursul va avea loc la Chisinau, in perioada de 18-19 aprilie 2003, la Institutul Muncii, str. Zimbrului, nr. 10, iar costurile vor fi suportate integral de organizatori. Prin acest training MEM isi propune sa contribuie la "intarirea capacitatii de implicare a publicului in procesul decizional privind mediul si a actiunilor comunitare pentru reducerea poluarii si a protectiei ecosistemelor" in conformitate cu scopul si obiectivele "Proiectului Regional pentru Dunare (PRD)". Cursul este organizat cu scopul de a sprijini ONG-urile, care desfasoara activitati focalizate pe tematica data, pentru a-si imbunatati capacitatea de abordare a problematicii la nivel local, national si regional. Participantii vor avea prilejul sa se familiarizeze: " cu problemele poluarii cu nutrienti si substante toxice " cu cerintele, obiectivele, rezultatele scontate si modalitatile de implementare ale Programului de Grant-uri Mici (National si Regional) Programul de Granturi Mici privind reducerea nutrientilor coordonat de REC Szentendre prin biroul REC Moldova in parteneriat cu MEM este derulat in cadrul Proiectului Regional pentru Dunare (PRD). PRD este sustinut financiar de Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) si Fondul Global de Mediu (GEF) si coordonat de Comisia Internationala pentru Protectia Fluviului Dunare (ICPDR).

FOARTE IMPORTANT: Asteptam, pana la data de 15 aprilie 2003 confirmarea interesului dumneavoastra printr-o scrisoare de motivatie a organizatiei, CVul organizatiei, si nominalizarea persoanei care va participa la intrunire pe adresa e-mail ioana@eco.moldnet.md cu subiectul Participare la curs, prin fax (022)232408, sau personal la sediul MEM Chisinau str. Serghei Lazo, nr.13.
Fiecare ONG poate delega numai 1 persoana.

Persoana de contact
Victoria Resetnic
Coordonatorul Programului FMD in R. Moldova

Data: 11.04.2003 Sursa:Miscarea Ecologista din Moldova
   







 
Orice în favoarea naturii
Articolele si stirile de pe acest site nu angajaza decat responsabilitatea autorilor lor, si nu reflecta in mod necesar opinia SalvaEco. Reproducerea integrala sau partiala a oricarui material fara acordul scris echipei SalvaEco sau a autorului este interzisa.

© 2002-2024 All rights reserved "SalvaEco"
Gazduire și Domeniu - vt9 – Agence Web
Version 1.5.5,758