Ecologia incepe aici - SalvaEco.org  

Colinde de Crăciun
Despre noi
Echipa
Activitati
Proteste
! Sfaturi Ecologice
Sarbatori Ecologice
Galerie Foto
Awards
Legislatia Ecologica
Turism
Finantari
Programe de finantare
Galerie Foto
Ecotopia Photo
Plante rare
Plante Medicinale
Insecte rare
Promovare

VOLUNTAR Nr. 283

Federatia Romana de Speologie in colaborare cu Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar sub tutela federatiei nationale Leo Lagrange (Franta) organizeaza in perioada 2-10 mai 2003 modulul de formare generala a stagiului de animatori. Pot participa toate persoanele interesate cu varsta minima 16 ani. Taxa de participare: 3.600.000 lei + 10 Euro = cazarea, masa, instruirea oferita de formatorii romani si francezi, materialele de lucru, procesarea brevetelor la Ministerul de Tineret din Franta).

Puteti descarca formularul de participare de pe www.frspeo.ro
Informatii suplimentare: tel/fax: 0264 193 254;
e-mail: speo@mail.dntcj.ro; mobil: 0744 915 591.

Service Civil International Romania (SCI-RO) anunta deschiderea sezonului de tabere internationale de voluntariat. Taberele dureaza aproximativ doua saptamani, limba vorbita fiind in general limba engleza. Tematici: antirasism, antifascism, in sprijinul refugiatilor si minoritatilor etnice; solidaritate cu tarile in dezvoltare; pace si dezarmare; ajutorarea persoanelor cu disabilitati; copii, adolescenti, persoane in varsta; ecologie si protectia mediului, drepturile femeii, drepturile minoritatilor sexuale; cultura, arta, istorie; renovare si reconstructie etc. Pentru mai multe detalii despre aceste proiecte sunteti invitati la sediul SCI-RO incepand cu 21 aprilie (str. Aviator Darian 9, bl.l IB, et.l, apt.3, sector l, Bucuresti), in vederea consultarii catalogului de tabere si pentru a afla care sunt demersurile necesare.

Cei interesati pot contacta SCI-RO la tel 021 231 18 20;
e-mail: placement@xnet.ro sau pot vizita paginia de web www.sci.ro
In perioada 26 aprilie-8 mai buroul va fi inchis pentru public.


Data: 23.04.2003 Sursa: VOLUNTAR
   







 
Orice în favoarea naturii
Articolele si stirile de pe acest site nu angajaza decat responsabilitatea autorilor lor, si nu reflecta in mod necesar opinia SalvaEco. Reproducerea integrala sau partiala a oricarui material fara acordul scris echipei SalvaEco sau a autorului este interzisa.

© 2002-2024 All rights reserved "SalvaEco"
Gazduire și Domeniu - vt9 – Agence Web
Version 1.5.5,758